krém Mousse př.čokol 1kg Dr.Oetker
Kód: EKR1240PEDetailní popis produktu
Směs pro přípravu čokoládového dezertu v prášku.
Příprava:
1. Odměřené množství studeného mléka nebo mléka a smetany ke šlehání vlijeme do vysoké nádoby.
2. Vsypeme odvážené množství sypké směsi Mousse čokoládový a lehce promícháme.
3. Poté mícháme šlehačem při nejvyšších otáčkách 5 minut, dokud dezert nedosáhne krémové konzistence.
4. Dezert naporcujeme a dáme ztuhnout na 1 hodinu do lednice.
Dávkování: 1 kg směsi na 2,5 l mléka (nebo 1,25 l mléka a 1,25 l smetany ke šlehání)
Složení: cukr, 19 % kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, glukózový sirup, 6 % čokoládové vločky (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor (lecitiny)), palmový tuk, želatina, maltodextrin, modifikovaný bramborový škrob, emulgátor (estery mono- a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou mléčnou), MLÉČNÁ BÍLKOVINA, kávový prášek, zahušťovadlo (karagenan), jedlá sůl. Může obsahovat stopy SÓJOVÝCH BOBŮ, VAJEC, LAKTÓZY, OBILOVIN obsahujících LEPEK a SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ.
Alergeny: MLÉKO. Může obsahovat stopy SÓJOVÝCH BOBŮ, VAJEC, LAKTÓZY, OBILOVIN obsahujících LEPEK a SKOŘÁPKOVÝCH PLODŮ.
Obrázek má informační charakter, nemusí odpovídat skutečnosti. Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.
Přestože se snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Prosím, vždy si přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se jen na informace poskytnuté na našich stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.