Solamyl bez lepku 200g Dr.Oetker
Kód: ESO1245PEDetailní popis produktu
Jemný bramborový škrob bezlepkový Solamyl Dr. Oetker je tradičním výrobkem a najde opravdu mnohostranné užití: můžete jej použít ke zjemnění koláčů a moučníků, k zahušťování ovocných šťáv i na přípravu asijské kuchyně. Zjemnění těsta: Pro zjemnění piškotového těsta můžeme nahradit až 1/3 hmotnosti mouky škrobem Solamyl. Zahuštění omáčky: Pro zahuštění omáčky přidáme na 700 ml tekutiny asi 50 g škrobu Solamyl rozmíchaného v 50 ml vody a necháme asi 3 minuty povařit.
Obrázek má informační charakter, nemusí odpovídat skutečnosti. Upozorňujeme, že tento produkt může obsahovat alergeny. Přesné složení a alergeny jsou k dispozici na obalu výrobku. Zkontrolujte prosím před konzumací.
Přestože se snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Prosím, vždy si přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se jen na informace poskytnuté na našich stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.